Taco’s met Gehakt en Doperwten

Taco's met Gehakt en Doperwten
Koken uit een zakje, volgens de laatste delicious. mag het.

Ingrediƫnten: 1 Casa Fiesta dinner kit, 1 teentje knoflook, 300 gram gehakt, 1 blikje blokjes tomaat, 200 gram doperwten, 1 groene paprika, geraspte kaas,

Verwarm 6 taco’s in een voorverwarmde oven op 125 graden voor ongeveer 15 minuten. Bak in hete olie 1 fijngehakt teentje knoflook. Voeg 300 gram gehakt toe en bak dit bruin. Voeg de kruiden toe uit de Casa Fiesta taco dinner kit. Bak 1 minuut. Voeg vervolgens 1 blik blokjes tomaat toe. Voeg ook 200 gram doperwten en 1 in stukjes gesneden groene paprika toe. Laat de doperwten en paprika zachtjes gaar worden in de tomatensaus in ongeveer 10 minuten. Vul vervolgens de tacoschelpen met de saus. Strooi er wat geraspte kaas over en serveer met de saus uit de dinner kit. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat