Taco’s met Gehakt en Doperwten

Taco's met Gehakt en Doperwten
Koken uit een zakje, volgens de laatste delicious. mag het.

Ingrediënten: 1 Casa Fiesta dinner kit, 1 teentje knoflook, 300 gram gehakt, 1 blikje blokjes tomaat, 200 gram doperwten, 1 groene paprika, geraspte kaas,

Verwarm 6 taco’s in een voorverwarmde oven op 125 graden voor ongeveer 15 minuten. Bak in hete olie 1 fijngehakt teentje knoflook. Voeg 300 gram gehakt toe en bak dit bruin. Voeg de kruiden toe uit de Casa Fiesta taco dinner kit. Bak 1 minuut. Voeg vervolgens 1 blik blokjes tomaat toe. Voeg ook 200 gram doperwten en 1 in stukjes gesneden groene paprika toe. Laat de doperwten en paprika zachtjes gaar worden in de tomatensaus in ongeveer 10 minuten. Vul vervolgens de tacoschelpen met de saus. Strooi er wat geraspte kaas over en serveer met de saus uit de dinner kit. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel