Ciabattini met Kipfilet en Ontbijtspek

Ciabattini met Kipfilet en Ontbijtspek

Ingrediënten: 4 ciabattini aux noix, 150 gram ontbijtspek, tijm, 300 gram kipfilet (vleeswaar), honing-mosterdsaus.

Bak de ciabattini’s volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in een hete koekenpan 150 gram in reepjes gesneden ontbijtspek knapperig. Schep het uit de pan en verhit nieuwe olie in de pan. Bak wat tijm in de olie. Bak 300 gram in reepjes gesneden kipfilet (vleeswaar) bruin. Voeg de ontbijtspek toe. Snij de ciabattini’s open en beleg ze met de kipfilet en ontbijtspek. Doe er naar smaak honing-mosterdsaus over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel