Ciabattini met Kipfilet en Ontbijtspek

Ciabattini met Kipfilet en Ontbijtspek
Ingrediënten: 4 ciabattini aux noix, 150 gram ontbijtspek, tijm, 300 gram kipfilet (vleeswaar), honing-mosterdsaus.

Bak de ciabattini’s volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in een hete koekenpan 150 gram in reepjes gesneden ontbijtspek knapperig. Schep het uit de pan en verhit nieuwe olie in de pan. Bak wat tijm in de olie. Bak 300 gram in reepjes gesneden kipfilet (vleeswaar) bruin. Voeg de ontbijtspek toe. Snij de ciabattini’s open en beleg ze met de kipfilet en ontbijtspek. Doe er naar smaak honing-mosterdsaus over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat