Simpele Macaroni

Simpele Macaroni
Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 150 gram ham, 100 gram champignons, tomatenketchup, geraspte kaas,

Kook macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 150 gram blokjes ham en 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Schep op je bord macaroni, vervolgens het ham en ui mengsel. Doe er naar smaak tomatenketchup en geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel