Broodje Kip

Broodje Kip
ingrediënten: 4 bruine afbak pistolets, 1 kipfilet, 7g gram blokjes ham, 1 rode ui, 1/2 rode paprika, 100 gram champignons zout, peper, geraspte kaas, bieslook,

Bak de 4 pistolets volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde rode ui. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet en 75 gram blokjes ham toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg 1/2 in reepjes gesneden rode paprika toe en bak dit kort mee. Voeg als laatste 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper. Snij de pistolets open en beleg de broodjes met de kipfilet en groenten. Strooi er geraspte kaas en wat bieslook over. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat