Broodje Kip

Broodje Kip

ingrediënten: 4 bruine afbak pistolets, 1 kipfilet, 7 gram blokjes ham, 1 rode ui, 1/2 rode paprika, 100 gram champignons zout, peper, geraspte kaas, bieslook,

Bak de 4 pistolets volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde rode ui. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet en 75 gram blokjes ham toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg 1/2 in reepjes gesneden rode paprika toe en bak dit kort mee. Voeg als laatste 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper. Snij de pistolets open en beleg de broodjes met de kipfilet en groenten. Strooi er geraspte kaas en wat bieslook over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel