Pittige Gehaktballetjes in Chilisaus

Pittige Gehaktballetjes in Chilisaus
Ingrediƫnten: 300 gram gehakt, 2 theelepels sambal, zout, peper, paneermeel, 4 eetlepels zoete chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel pindakaas, 400 ml kokosmelk,

Meng 300 gram gehakt met 1 ei, paneermeel, 2 theelepels sambal, zout en peper. Draai er balletjes van met een doorsnede van 3 centimeter. Bak de gehaktballetjes bruin in hete boter. Maak in een andere pan de zoete chilisaus klaar. Verwarm op halfhoog vuur 4 eetlepels zoete chilisaus met 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel pindakaas en 400 ml kokosmelk. Serveer de gehaktballetjes met de chilisaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel