Tomaten Prei Quiche

Tomaten Prei Quiche

Ingrediënten: 1 prei, 250 gram cherry tomaten, 250 gram mascarpone, 2 eieren, citroensap, zout, peper, tijm,

Verwarmde oven voor op 200 graden. Maak 1 prei schoon en snij ze in stukken van 5 cm. Snij de prei vervolgens in reepjes. Blancheer de prei in kokend water met wat zout. Snij 250 gram cherry tomaten in helften. Maak een mengsel van 250 gram mascarpone, 2 eieren, citroensap, zout en peper. Giet de prei af en spoel het af met koud water. Bekleed een ingevette taartvorm met kant-en-klare hartige taart deeg. Prik gaatjes in de bodem. Leg de prei in de taartvorm. Giet het mascarpone mengsel erover. Leg de halve cherry tomaatjes met het snijvlak naar boven in de mascarpone. Strooi er naar smaak tijm over. Zet de taartvorm ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de quiche iets afkoelen. Eet smakelijk!


1 reactie op “Tomaten Prei Quiche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel