NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout

NH Leeuwenhorst - NoordwijkerhoutVandaag hoef ik niet te koken voor mijn werk ben ik naar een tweedaagse conferentie met overnachting in een hotel. Ik ga genieten van een diner (en lunch en ontbijt) in het NH Hotel Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Michel heeft trouwens een BBQ met collega’s dus ook hij hoeft ook niet te koken voor zichzelf. We hebben als diner een lopend buffet gehad en voor mij was alleen het toetje geslaagd een chocolade mousse taart. Als vooraf had ik een bouillabaisse en als hoofdgerecht boeuf bourgignon en Zuricher geschnetzeltes. Helaas leek het alsof het voor een hele grote instelling klaargemaakt was want er zat kraak nog smaak aan. Het was dan ook wel een grote groep waarvoor een maaltijd bereidt moest worden. Het ontbijt en de lunches waar in ieder geval wel beter dan het diner.

NH Conferentie Centre Leeuwenhorst
Langelaan 3
2211 XT Noordwijkerhout
Tel: 0252-378888
Fax: 0252-378890


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat