NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout

NH Leeuwenhorst - NoordwijkerhoutVandaag hoef ik niet te koken voor mijn werk ben ik naar een tweedaagse conferentie met overnachting in een hotel. Ik ga genieten van een diner (en lunch en ontbijt) in het NH Hotel Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Michel heeft trouwens een BBQ met collega’s dus ook hij hoeft ook niet te koken voor zichzelf. We hebben als diner een lopend buffet gehad en voor mij was alleen het toetje geslaagd een chocolade mousse taart. Als vooraf had ik een bouillabaisse en als hoofdgerecht boeuf bourgignon en Zuricher geschnetzeltes. Helaas leek het alsof het voor een hele grote instelling klaargemaakt was want er zat kraak nog smaak aan. Het was dan ook wel een grote groep waarvoor een maaltijd bereidt moest worden. Het ontbijt en de lunches waar in ieder geval wel beter dan het diner.

NH Conferentie Centre Leeuwenhorst
Langelaan 3
2211 XT Noordwijkerhout
Tel: 0252-378888
Fax: 0252-378890


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel