Spaghetti met Paprika en Champignons

Spaghetti met Paprika en Champignons
Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 300 gram gehakt, peper, paprikapoeder, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 2 blikjes tomatenpuree, rozemarijn,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 300 gram gehakt bruin. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Voeg 1 gesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 2 blikjes tomatenpuree en rozemarijn naar smaak toe. Roer het goed door. Zet het vuur lager en laat het geheel 15 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat