Spaghetti met Paprika en Champignons

Spaghetti met Paprika en Champignons

Ingrediënten: spaghetti, zout, 300 gram gehakt, peper, paprikapoeder, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 2 blikjes tomatenpuree, rozemarijn,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 300 gram gehakt bruin. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Voeg 1 gesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 2 blikjes tomatenpuree en rozemarijn naar smaak toe. Roer het goed door. Zet het vuur lager en laat het geheel 15 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel