Orloff – Rollade met Ham en Kaas

Orloff - Rollade met Ham en Kaas

Ingrediënten: 1 rollade, 1 ui, 250 gram champignons, 100 ml rundvleesbouillon, 250 ml kookroom, kaas, ham, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 rollade rondom bruin in hete boter. Zet het vuur lager en voeg wat water toe. Laat de rollade in 30 minuten gaar worden. Bak in boter 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak ook de champignons tot ze zacht zijn. Voeg 100 ml rundvleesbouillon en 250 ml kookroom toe. Laat het 5 minuten zachtjes pruttelen. Snij de rollade in plakjes. Leg een plakje rollade in een ovenschaal, leg hierop een plakje kaas en een 1/2 plakje ham, leg hierop weer een plakje rollade. Ga zo door tot alle plakjes rollade op zijn. Giet de champignonsaus over de rollade. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met een salade en gebakken aardappels. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel