Appeltaart IJs

appeltaartijs

Ingrediënten: 800 ml melk, 3 eetlepels appelstroop, 1 ei, kaneel,

Verwarm al roerend 800 ml melk met 3 eetlepels appelstroop, 1 ei en een snuf kaneel. Breng het net niet aan de kook. Laat het geheel goed afkoelen en giet het mengsel in de ijsmachine. Laat de ijsmachine ongeveer 30 minuten draaien. Schep het zachte ijs in een afsluitbare bak en zet het nog minstens 2 uur in de diepvries. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel