Pasta met Ballen

Pasta met Ballen

Ingrediënten: pasta, zout, 6 barbecueworstjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 250 gram champignons, 5 tomaten, 100 ml groentebouillon, 1 blikje tomatenpuree,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Haal van 6 barbecueworstjes het vel af en maak van het worstvlees balletjes. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en tijm naar smaak tot de ui zacht wordt. Voeg dan de worstballetjes toe en bak deze bruin. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons en 5 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak dit mee tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 100 ml groentebouillon en 1 blikje tomatenpuree toe. Breng het kort aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met de pasta, strooi er eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel