Pasta met Ballen

Pasta met Ballen
Ingrediënten: pasta, zout, 6 barbecueworstjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 250 gram champignons, 5 tomaten, 100 ml groentebouillon, 1 blikje tomatenpuree,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Haal van 6 barbecueworstjes het vel af en maak van het worstvlees balletjes. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en tijm naar smaak tot de ui zacht wordt. Voeg dan de worstballetjes toe en bak deze bruin. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons en 5 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak dit mee tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 100 ml groentebouillon en 1 blikje tomatenpuree toe. Breng het kort aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met de pasta, strooi er eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat