Saté Babi Boys in Rhenen

Saté Babi Boys - RhenenVandaag was er een profronde rondom Veenendaal ‘Dutch Food Valley Classic‘ Dat betekende een dag wielrennen kijken, fotograferen en aanmoedigen. Daarna met zijn allen, ook nog als dank voor de hulp tijdens de verhuizing van ruim een jaar terug, uit eten bij Saté Babi Boys in Rhenen. Waar we heerlijk hebben genoten van een Indische Rijsttafel met de volgende gerechten: rijst en Saté , Loempia, Pangsit Goreng, Perkedel Pan, Saté Ajam, Sajoer Lodeh, Gado Gado, Sambal Goreng boontjes, Atjar, Ajam Malang, Ajam Pedis, Perkedel Telor, Babi Ketjap, Rendang en bij het weggaan kregen we nog een klein plakje spekkoek mee. Mjummie! Het is even zoeken in de bossen tussen Veenendaal en Rhenen, maar zeker de moeite waard om er te gaan eten!

Saté Babi Boys
Oude Veensegrindweg 76
3911 TA Rhenen
Tel: 0318-507421


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat