Saté Babi Boys in Rhenen

Saté Babi Boys - RhenenVandaag was er een profronde rondom Veenendaal ‘Dutch Food Valley Classic‘ Dat betekende een dag wielrennen kijken, fotograferen en aanmoedigen. Daarna met zijn allen, ook nog als dank voor de hulp tijdens de verhuizing van ruim een jaar terug, uit eten bij Saté Babi Boys in Rhenen. Waar we heerlijk hebben genoten van een Indische Rijsttafel met de volgende gerechten: rijst en Saté , Loempia, Pangsit Goreng, Perkedel Pan, Saté Ajam, Sajoer Lodeh, Gado Gado, Sambal Goreng boontjes, Atjar, Ajam Malang, Ajam Pedis, Perkedel Telor, Babi Ketjap, Rendang en bij het weggaan kregen we nog een klein plakje spekkoek mee. Mjummie! Het is even zoeken in de bossen tussen Veenendaal en Rhenen, maar zeker de moeite waard om er te gaan eten!

Saté Babi Boys
Oude Veensegrindweg 76
3911 TA Rhenen
Tel: 0318-507421


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel