Varkenshaas met Paprika

Varkenshaas met Paprika
Ingrediënten: rijst, 1 varkenshaas, 1 ui, 1 rode paprika, gemberpoeder, 100 ml groentebouillon, 2 eetlepels honing, 1 eetlepel balsamico azijn, 3 bosuien,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in een hete wok 1 in blokjes gesneden varkenshaas tot het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 in reepjes gesneden rode paprika en gemberpoeder naar smaak toe. Roerbak tot de groenten gaar zijn. Voeg vervolgens 100 ml groentebouillon, 2 eetlepels honing en 1 eetlepel balsamico azijn toe. Breng kort aan de kook, voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe en laat het geheel vervolgens 5 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer met rijst. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat