Varkenshaas met Paprika

Varkenshaas met Paprika

Ingrediënten: rijst, 1 varkenshaas, 1 ui, 1 rode paprika, gemberpoeder, 100 ml groentebouillon, 2 eetlepels honing, 1 eetlepel balsamico azijn, 3 bosuien,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in een hete wok 1 in blokjes gesneden varkenshaas tot het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 in reepjes gesneden rode paprika en gemberpoeder naar smaak toe. Roerbak tot de groenten gaar zijn. Voeg vervolgens 100 ml groentebouillon, 2 eetlepels honing en 1 eetlepel balsamico azijn toe. Breng kort aan de kook, voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe en laat het geheel vervolgens 5 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer met rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel