Varkenshaas met Paprika

Varkenshaas met Paprika

Ingrediënten: rijst, 1 varkenshaas, 1 ui, 1 rode paprika, gemberpoeder, 100 ml groentebouillon, 2 eetlepels honing, 1 eetlepel balsamico azijn, 3 bosuien,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in een hete wok 1 in blokjes gesneden varkenshaas tot het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 in reepjes gesneden rode paprika en gemberpoeder naar smaak toe. Roerbak tot de groenten gaar zijn. Voeg vervolgens 100 ml groentebouillon, 2 eetlepels honing en 1 eetlepel balsamico azijn toe. Breng kort aan de kook, voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe en laat het geheel vervolgens 5 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer met rijst. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>