Wraps met Kip en Komkommer

Wraps met Kip en Komkommer

Makkelijk en snel klaar op een zomerse dag, ingrediënten zijn voldoende voor 4 wraps, reken op 2 wraps per persoon!

Ingrediënten: 1 kipfilet, 3 bosuien, 1/2 komkommer, 100 gram sla, hoisinsaus, 4 wraps,

Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet. Voeg als de kipfilet bruin is 3 in ringen gesneden bosui toe. Roerbak dit 2 minuten mee. Verwarm ondertussen 4 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij 1/2 komkommer in blokjes. Besmeer de wraps met hoisinsaus. Leg vervolgens sla, komkommer en de kip op de wrap. Vouw de wraps dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel