Wraps met Kip en Komkommer

Wraps met Kip en Komkommer
Makkelijk en snel klaar op een zomerse dag, ingrediënten zijn voldoende voor 4 wraps, reken op 2 wraps per persoon!

Ingrediënten: 1 kipfilet, 3 bosuien, 1/2 komkommer, 100 gram sla, hoisinsaus, 4 wraps,

Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet. Voeg als de kipfilet bruin is 3 in ringen gesneden bosui toe. Roerbak dit 2 minuten mee. Verwarm ondertussen 4 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij 1/2 komkommer in blokjes. Besmeer de wraps met hoisinsaus. Leg vervolgens sla, komkommer en de kip op de wrap. Vouw de wraps dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat