Varkensfilet uit de Oven

Varkensfilet uit de Oven
Ingrediënten: 1 varkensfilet van ± 500 gram, 2 teentjes knoflook, rozemarijn, zout, peper, 2 eetlepels balsamico azijn, appelstroop,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij 1 varkensfilet van 500 gram om de centimeter een stukje in. Stop in de sneetjes plakjes knoflook en rozemarijn. Kruid met zout en peper. Besprenkel de varkensfilet met 2 eetlepels balsamico azijn en wrijf de varkensfilet in met 2 eetlepels appelstroop. Leg de gekruide varkensfilet in een ovenschaal of braadslee en zet het ongeveer 40 tot 45 minuten in de voorverwarmde oven. Aan tafel snij je er plakjes van. Serveer met een salade en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


1 reactie op “Varkensfilet uit de Oven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat



Moederdag 2014