Broccolischotel

Broccolischotel

Ingrediënten: 300 gram broccoli, 1 ui, 1 kipfilet, 50 gram boter, 50 gram bloem, 500 ml groentebouillon, 100 gram geraspte kaas, paneermeel, peterselie, salie,

Kook 300 gram broccoli beetgaar in water met een beetje zout. Bak in een hete koekenpan met een beetje boter 1 gesnipperde ui tot het zacht is en voeg daarna 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet goudbruin. Maak daarna een kaassaus. Smelt 50 gram boter. Voeg 50 gram bloem toe en bak dit kort mee. Voeg beetje bij beetje 500 ml groentebouillon toe. Haal de saus van het vuur en roer er 100 gram geraspte kaas door. Doe de broccoli met de kipfilet in een ovenschaal. Giet de kaassaus over de broccoli. Strooi er nog geraspte kaas, paneermeel, peterselie en salie over de ovenschotel. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 190 graden voor ongeveer 20 minuten. Serveer met gebakken aardappels. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel