Broccolischotel

Broccolischotel
Ingrediënten: 300 gram broccoli, 1 ui, 1 kipfilet, 50 gram boter, 50 gram bloem, 500 ml groentebouillon, 100 gram geraspte kaas, paneermeel, peterselie, salie,

Kook 300 gram broccoli beetgaar in water met een beetje zout. Bak in een hete koekenpan met een beetje boter 1 gesnipperde ui tot het zacht is en voeg daarna 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet goudbruin. Maak daarna een kaassaus. Smelt 50 gram boter. Voeg 50 gram bloem toe en bak dit kort mee. Voeg beetje bij beetje 500 ml groentebouillon toe. Haal de saus van het vuur en roer er 100 gram geraspte kaas door. Doe de broccoli met de kipfilet in een ovenschaal. Giet de kaassaus over de broccoli. Strooi er nog geraspte kaas, paneermeel, peterselie en salie over de ovenschotel. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 190 graden voor ongeveer 20 minuten. Serveer met gebakken aardappels. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat