Noedels met Peultjes

Noedels met Peultjes

Ingrediënten: noedels, 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels rijstazijn, 1 schnitzel, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 bosuien, 1 rode paprika, gemberpoeder, 200 gram peultjes, 2 eetlepels oestersaus,

Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een marinade van 4 eetlepels sojasaus en 2 eetlepels rijstazijn. Marineer hierin 1 in reepjes gesneden schnitzel. Laat dit minstens 10 minuten marineren, liefst langer. Bak de gemarineerde schnitzel in hete olie tot het bruin is. Schep het vlees uit de pan. Voeg vervolgens 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 3 in ringen gesneden bosuien, 1 gesneden rode paprika en gemberpoeder in de achtergebleven olie. Roerbak dit ongeveer een minuut of 2 a 3. Voeg vervolgens 200 gram peultjes toe en roerbak 1 minuut. Schep de noedels door de groenten samen met 2 eetlepels oestersaus. Verwarm het geheel goed door. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>