Noedels met Peultjes

Noedels met Peultjes
Ingrediënten: noedels, 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels rijstazijn, 1 schnitzel, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 bosuien, 1 rode paprika, gemberpoeder, 200 gram peultjes, 2 eetlepels oestersaus,

Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een marinade van 4 eetlepels sojasaus en 2 eetlepels rijstazijn. Marineer hierin 1 in reepjes gesneden schnitzel. Laat dit minstens 10 minuten marineren, liefst langer. Bak de gemarineerde schnitzel in hete olie tot het bruin is. Schep het vlees uit de pan. Voeg vervolgens 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 3 in ringen gesneden bosuien, 1 gesneden rode paprika en gemberpoeder in de achtergebleven olie. Roerbak dit ongeveer een minuut of 2 a 3. Voeg vervolgens 200 gram peultjes toe en roerbak 1 minuut. Schep de noedels door de groenten samen met 2 eetlepels oestersaus. Verwarm het geheel goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel