Kapucijners met Kip en Rijst

Kapucijners met Kip en Rijst

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 3 tomaten, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel komijnpoeder, 1 pot jonge kapucijners, 100 ml bouillon,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg dan 3 in blokjes gesneden tomaten, 1 theelepel ketoembar en 1 theelepel komijnpoeder toe. Bak 2 minuten mee. Voeg vervolgens 1 pot jonge kapucijners en 100 ml bouillon breng het kort aan de kook en laat het geheel 10 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

3 gedachten over “Kapucijners met Kip en Rijst”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *