Kapucijners met Kip en Rijst

Kapucijners met Kip en Rijst
Ingrediƫnten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 3 tomaten, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel komijnpoeder, 1 pot jonge kapucijners, 100 ml bouillon,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg dan 3 in blokjes gesneden tomaten, 1 theelepel ketoembar en 1 theelepel komijnpoeder toe. Bak 2 minuten mee. Voeg vervolgens 1 pot jonge kapucijners en 100 ml bouillon breng het kort aan de kook en laat het geheel 10 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


3 reacties op “Kapucijners met Kip en Rijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat