Kapucijners met Kip en Rijst

Kapucijners met Kip en Rijst

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 3 tomaten, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel komijnpoeder, 1 pot jonge kapucijners, 100 ml bouillon,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg dan 3 in blokjes gesneden tomaten, 1 theelepel ketoembar en 1 theelepel komijnpoeder toe. Bak 2 minuten mee. Voeg vervolgens 1 pot jonge kapucijners en 100 ml bouillon breng het kort aan de kook en laat het geheel 10 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


3 reacties op “Kapucijners met Kip en Rijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel