Kipspies met Geroosterde Aardappeltjes

Kipspies met Geroosterde Aardappeltjes

Soms heb je echt geen zin meer om te koken en moet het wel eens gemakkelijk zijn, maar iets halen dat ook weer niet. Vanuit een benauwde trein dan maar richting Keurslager Harzevoort gegaan voor een stukje vlees, dat werd deze kipspies en bij de overbuurman van de slager, groenteboer, Gijs van de Hoef, een aardappelschoteltje gekozen. De kipspiezen even gegrild in de grilpan en de aardappelschotel 20 minuten in de oven op 200 graden en je hebt een geweldige maaltijd zonder veel inspanning, heerlijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel