Schnitzel met Rauwe Ham en Brie

Schnitzel met Rauwe Ham en Brie

Ingrediënten: schnitzels, rauwe ham, brie, zout, peper,

Verwarm de oven voor op 170 graden (hetelucht). Maak de schnitzels platter. Beleg elke schnitzel met 3 plakjes rauwe ham en 2 plakjes brie. Rol de schnitzels op en prik vast met een cocktailprikker. Kruid met zout en peper. Bak de schnitzels rondom bruin in hete boter. Leg de schnitzels in een ovenschaal. Leg op elke schnitzel nog een plakje brie. Zet de ovenschaal ongeveer 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer bijvoorbeeld met aardappelkroketjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel