Biefstuk met Gorgonzolasaus

Biefstuk met Gorgonzolasaus

Ingrediënten: 1 teentje knoflook, 3 eetlepels olie, 2 theelepels worcestershiresaus, 3 eetlepels rode wijn, tijm, zout, peper, 2 biefstukken, 200 gram gorgonzola, 100 ml kookroom, peterselie,

Maak een marinade van 1 fijngehakt teentje knoflook 3 eetlepels olie, 2 theelepels worcestershiresaus, 3 eetlepels rode wijn, tijm, zout, peper. Marineer hierin minstens een half uur 2 biefstukken. Bak in de grillpan de biefstuk naar jouw gewenste gaarheid.

Voor de gorgonzolasaus smelt je 200 gram gorgonzola met 100 ml kookroom op een laag vuur. Zodra de gorgonzola gesmolten is voeg je er peterselie aan toe. Serveer bij de biefstuk. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *