Biefstuk met Gorgonzolasaus

Biefstuk met Gorgonzolasaus
Ingrediƫnten: 1 teentje knoflook, 3 eetlepels olie, 2 theelepels worcestershiresaus, 3 eetlepels rode wijn, tijm, zout, peper, 2 biefstukken, 200 gram gorgonzola, 100 ml kookroom, peterselie,

Maak een marinade van 1 fijngehakt teentje knoflook 3 eetlepels olie, 2 theelepels worcestershiresaus, 3 eetlepels rode wijn, tijm, zout, peper. Marineer hierin minstens een half uur 2 biefstukken. Bak in de grillpan de biefstuk naar jouw gewenste gaarheid.

Voor de gorgonzolasaus smelt je 200 gram gorgonzola met 100 ml kookroom op een laag vuur. Zodra de gorgonzola gesmolten is voeg je er peterselie aan toe. Serveer bij de biefstuk. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaatWeekdeals (468x60)