Biefstuk met Gorgonzolasaus

Biefstuk met Gorgonzolasaus

Ingrediënten: 1 teentje knoflook, 3 eetlepels olie, 2 theelepels worcestershiresaus, 3 eetlepels rode wijn, tijm, zout, peper, 2 biefstukken, 200 gram gorgonzola, 100 ml kookroom, peterselie,

Maak een marinade van 1 fijngehakt teentje knoflook 3 eetlepels olie, 2 theelepels worcestershiresaus, 3 eetlepels rode wijn, tijm, zout, peper. Marineer hierin minstens een half uur 2 biefstukken. Bak in de grillpan de biefstuk naar jouw gewenste gaarheid.

Voor de gorgonzolasaus smelt je 200 gram gorgonzola met 100 ml kookroom op een laag vuur. Zodra de gorgonzola gesmolten is voeg je er peterselie aan toe. Serveer bij de biefstuk. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel