Saucijzenbroodje

Saucijzenbroodje

Ingrediënten: 6 vellen bladerdeeg, 6 gekruide worstjes, 1 ei, water,

Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht). Ontdooi 6 vellen bladerdeeg. Haal van 6 gekruide worstjes (bijvoorbeeld de gekruide worstjes van de Albert Heijn) het vel af en leg elk worstje op een vel bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg om het worstje. Druk de randen goed dicht met een vork. Leg de saucijzenbroodjes op een bakplaat. Kluts 1 ei met wat water. Bestrijk de saucijzenbroodjes met het geklutste ei. Zet de bakplaat in de voorverwarmde oven voor ongeveer 25 minuten. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel