Saucijzenbroodje

Saucijzenbroodje
Ingrediƫnten: 6 vellen bladerdeeg, 6 gekruide worstjes, 1 ei, water,

Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht). Ontdooi 6 vellen bladerdeeg. Haal van 6 gekruide worstjes (bijvoorbeeld de gekruide worstjes van de Albert Heijn) het vel af en leg elk worstje op een vel bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg om het worstje. Druk de randen goed dicht met een vork. Leg de saucijzenbroodjes op een bakplaat. Kluts 1 ei met wat water. Bestrijk de saucijzenbroodjes met het geklutste ei. Zet de bakplaat in de voorverwarmde oven voor ongeveer 25 minuten. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat