Italiaanse Burger

Italiaanse Burger
IngrediĆ«nten: 3 ciabattini’s, 500 gram gehakt, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 eetlepel pesto, zout, peper, 2 uien, 2 tros tomaten, mozzarella, sla,

Bak 3 ciabattini’s af volgens de aanwijzingen op de verpakking in een voorverwarmde oven op 200 graden. Meng 500 gram gehakt met 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 eetlepel pesto, zout en peper. Vorm er 6 burgers van. Bak 2 in dikke ringen gesneden uien in hete olie voor 1 minuut, bak vervolgens 2 in dikke plakken gesneden trostomaten 1 minuut in de hete olie. Houd alles warm in de oven of onder aluminiumfolie. Bak de burgers bruin in de hete bakolie. Leg de burgers vervolgens op een bakplaat. Leg op elke burger een plak mozzarella. Zet de bakplaat in de oven en laat de mozzarella smelten. Beleg de ciabattini’s met sla, tomaat, ui en de burgers. Serveer er eventueel een mayonaise met pesto bij. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat