Italiaanse Burger

Italiaanse Burger
Ingrediënten: 3 ciabattini’s, 500 gram gehakt, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 eetlepel pesto, zout, peper, 2 uien, 2 tros tomaten, mozzarella, sla,

Bak 3 ciabattini’s af volgens de aanwijzingen op de verpakking in een voorverwarmde oven op 200 graden. Meng 500 gram gehakt met 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 eetlepel pesto, zout en peper. Vorm er 6 burgers van. Bak 2 in dikke ringen gesneden uien in hete olie voor 1 minuut, bak vervolgens 2 in dikke plakken gesneden trostomaten 1 minuut in de hete olie. Houd alles warm in de oven of onder aluminiumfolie. Bak de burgers bruin in de hete bakolie. Leg de burgers vervolgens op een bakplaat. Leg op elke burger een plak mozzarella. Zet de bakplaat in de oven en laat de mozzarella smelten. Beleg de ciabattini’s met sla, tomaat, ui en de burgers. Serveer er eventueel een mayonaise met pesto bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel