Aardbeienijs

Aardbeienijs

Ingrediënten: 250 ml slagroom, 500 ml volle melk, 1/2 pot aardbeienjam, 1 eidooier, 150 gram suiker, 1 blik aardbeien op sap,

Meng 250 ml slagroom met 500 ml volle melk. Meng in een andere kom 1/2 pot aardbeienjam met 1 eidooier en 150 gram suiker. Roer hierbij het melk-slagroom mengsel. Giet dit in de ijsmachine. Voeg terwijl de ijsmachine draait 1 blik aardbeien op sap toe (zonder de sap!). Laat de ijsmachine draaien volgens de gebruiksaanwijzing. Zet het aardbeienijs vervolgens 4 uur in de vriezer zodat het harder kan worden. Smul ze!

Een gedachte over “Aardbeienijs”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>