Cakejes met Glazuur

Cakejes met Glazuur Cakejes met Glazuur

Vandaag heeft Britt cakejes gebakken. Ze had wat zakjes glazuur gekregen en dat is natuurlijk het lekkerst op zelf gebakken cakejes.

Ingrediënten: 250 gram boter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, 1 zakje banaan-glazuur, 2 kleine zakjes glazuur

Verwarm de oven voor op 160 graden (hetelucht). Mix 250 gram boter met 250 gram suiker tot een smeuïg geheel. Voeg een voor een 4 eieren toe en mix dit tot een bleekgele massa. Voeg 250 gram bloem en 1 zakje vanillesuiker toe. Mix tot je een goed beslag hebt. Doe in een muffinvorm papieren cakevormpjes en schep hierin het beslag. Zelf had ik genoeg voor 18 cakejes. Zet de muffinvorm in de voorverwarmde oven en bak ze ongeveer 40 minuten. Laat de cakejes goed afkoelen. Maak de zakjes glazuur aan volgens de aanwijzing op de verpakking. Schep de glazuur over de goed afgekoelde cakejes en laat het glazuur hard worden. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel