Farfalle met Kipfilet en Paprika

Farfalle met Kipfilet en Paprika
Ingrediënten: farfalle, zout, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 2 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 1 takje rozemarijn, 100 ml kippenbouillon,

Kook de farfalle in kokend water met wat zout. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin in hete olie. Schep de kipfilet uit de pan. Bak in de achtergebleven olie 1 rode gesneden paprika, 1 gesneden gele paprika, 2 in ringen gesneden sjalotjes, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 fijngehakt takje rozemarijn. Roerbak ongeveer 10 minuten. Voeg 100 ml kippenbouillon toe, breng het aan de kook. Voeg de kip toe, zet het vuur lager en laat het geheel nog 10 minuten pruttelen. Serveer met de farfalle. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel