Farfalle met Kipfilet en Paprika

Farfalle met Kipfilet en Paprika
Ingrediënten: farfalle, zout, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 2 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 1 takje rozemarijn, 100 ml kippenbouillon,

Kook de farfalle in kokend water met wat zout. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin in hete olie. Schep de kipfilet uit de pan. Bak in de achtergebleven olie 1 rode gesneden paprika, 1 gesneden gele paprika, 2 in ringen gesneden sjalotjes, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 fijngehakt takje rozemarijn. Roerbak ongeveer 10 minuten. Voeg 100 ml kippenbouillon toe, breng het aan de kook. Voeg de kip toe, zet het vuur lager en laat het geheel nog 10 minuten pruttelen. Serveer met de farfalle. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat