Barbecue

Barbecue Barbecue

Alhoewel we onderweg terug van Friesland al de eerste regendruppels bij Zwolle kregen hebben we toch op de valreep van het zomerse weer kunnen genieten van de barbecue. Gewoon vanwege ontbreken van algehele zin om iets speciaals te brutselen lekker makkelijk gehouden met spiesjes, burgers en gemarineerd vlees. Soms moet dat gewoon even kunnen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel