Vleesrolletje met Banaan

Vleesrolletje met Banaan
Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, ham, mosterd, 1 banaan, 1 ui, 100 ml water, 1 eetlepel crème fraiche, worcestershiresaus, peterselie,

Kruid 2 schnitzels met zout en peper. Besmeer met mosterd en leg er een plakje ham op. Snij 1 banaan door de helft en leg dit op de schnitzels. Rol de schnitzel op en zet het vast met een cocktailprikker. Bak het vleesrolletje rondom bruin in de hete boter. Haal de vleesrolletjes uit de pan, leg ze in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven op 170 graden (hetelucht). Maak ondertussen een saus. Fruit in het bakvet 1 gesnipperde ui ongeveer een minuut of 5. Voeg 100 ml water toe en 1 eetlepel crème fraiche. Laat de crème fraiche op laag vuur smelten. Breng vervolgens op smaak met worcestershiresaus en strooi er fijngehakte peterselie door. Serveer de saus bij het vleesrolletje. Lekker met een fruitsalade. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat