Vleesrolletje met Banaan

Vleesrolletje met Banaan
Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, ham, mosterd, 1 banaan, 1 ui, 100 ml water, 1 eetlepel crème fraiche, worcestershiresaus, peterselie,

Kruid 2 schnitzels met zout en peper. Besmeer met mosterd en leg er een plakje ham op. Snij 1 banaan door de helft en leg dit op de schnitzels. Rol de schnitzel op en zet het vast met een cocktailprikker. Bak het vleesrolletje rondom bruin in de hete boter. Haal de vleesrolletjes uit de pan, leg ze in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven op 170 graden (hetelucht). Maak ondertussen een saus. Fruit in het bakvet 1 gesnipperde ui ongeveer een minuut of 5. Voeg 100 ml water toe en 1 eetlepel crème fraiche. Laat de crème fraiche op laag vuur smelten. Breng vervolgens op smaak met worcestershiresaus en strooi er fijngehakte peterselie door. Serveer de saus bij het vleesrolletje. Lekker met een fruitsalade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel