Macaroni met Gehaktsaus

Macaroni met Gehaktsaus
Nog een recept uit de oude doos. Ditmaal uit een Tip van 1979.

Ingrediënten: macaroni, zout, 300 gram gehakt, 2 uien, 1 groene paprika, 1 teentje knoflook, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel ketjap manis, 100 ml water, peper, paprikapoeder, geraspte kaas,

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 300 gram gehakt tot het bruin is. Voeg 2 gesnipperde uien, 1 gesneden groene paprika en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak een minuut of 3 mee. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel ketjap manis en 100 ml water toe. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Warm het geheel goed door. Serveer de macaroni met de gehaktsaus en geraspte kaas. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat