Macaroni met Gehaktsaus

Macaroni met Gehaktsaus

Nog een recept uit de oude doos. Ditmaal uit een Tip van 1979.

Ingrediënten: macaroni, zout, 300 gram gehakt, 2 uien, 1 groene paprika, 1 teentje knoflook, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel ketjap manis, 100 ml water, peper, paprikapoeder, geraspte kaas,

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 300 gram gehakt tot het bruin is. Voeg 2 gesnipperde uien, 1 gesneden groene paprika en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak een minuut of 3 mee. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel ketjap manis en 100 ml water toe. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Warm het geheel goed door. Serveer de macaroni met de gehaktsaus en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel