Taco’s met Bloemkool en Pinda-Tomaatsalsa

Taco's met Bloemkool  en Pinda-Tomaatsalsa
Dit is een zomers gerecht en makkelijk en snel te maken! O ja en nog vegetarisch ook!

IngrediĆ«nten: 1 kleine bloemkool, cajunkruiden, taco schelpen, sla, 100 gram pinda’s, 1 klein blikje tomatenpuree, 5 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal,

Verwarm de taco’s zoals staat aangegeven op de verpakking. Snij 1 kleine bloemkool in roosjes, kruid het met cajunkruiden. Bak in een hete koekenpan met wat olie de bloemkoolroosjes iets aan. Maak ondertussen de pinda-tomaatsalsa. Doe hiervoor in een keukenmachine 100 gram pinda’s, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 theelepel sambal en 5 eetlepels tomatenketchup. Laat de keukenmachine even draaien en de pinda-tomaatsalsa is klaar. Vul de tacoschelpen met wat sla, vervolgens met de gebakken bloemkoolroosjes en dan de pinda-tomaatsalsa erbij! Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


2 reacties op “Taco’s met Bloemkool en Pinda-Tomaatsalsa

  1. De taco’s gaan ongeveer een minuut of 6 tot 8 minuten in de oven (voorverwarmd op 160 graden hetelucht). Zelf hebben we 4 taco’s gevuld met 300 gram bloemkool. Dit was dan ook voor 2 personen!

    Gr. Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat