Taco’s met Bloemkool en Pinda-Tomaatsalsa

Taco’s met Bloemkool en Pinda-Tomaatsalsa

Taco's met Bloemkool  en Pinda-Tomaatsalsa

Dit is een zomers gerecht en makkelijk en snel te maken! O ja en nog vegetarisch ook!

IngrediĆ«nten: 1 kleine bloemkool, cajunkruiden, taco schelpen, sla, 100 gram pinda’s, 1 klein blikje tomatenpuree, 5 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal,

Verwarm de taco’s zoals staat aangegeven op de verpakking. Snij 1 kleine bloemkool in roosjes, kruid het met cajunkruiden. Bak in een hete koekenpan met wat olie de bloemkoolroosjes iets aan. Maak ondertussen de pinda-tomaatsalsa. Doe hiervoor in een keukenmachine 100 gram pinda’s, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 theelepel sambal en 5 eetlepels tomatenketchup. Laat de keukenmachine even draaien en de pinda-tomaatsalsa is klaar. Vul de tacoschelpen met wat sla, vervolgens met de gebakken bloemkoolroosjes en dan de pinda-tomaatsalsa erbij! Eet smakelijk!

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Taco’s met Bloemkool en Pinda-Tomaatsalsa

  1. De taco’s gaan ongeveer een minuut of 6 tot 8 minuten in de oven (voorverwarmd op 160 graden hetelucht). Zelf hebben we 4 taco’s gevuld met 300 gram bloemkool. Dit was dan ook voor 2 personen!

    Gr. Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top