Taco’s met Bloemkool en Pinda-Tomaatsalsa

Taco's met Bloemkool  en Pinda-Tomaatsalsa

Dit is een zomers gerecht en makkelijk en snel te maken! O ja en nog vegetarisch ook!

Ingrediënten: 1 kleine bloemkool, cajunkruiden, taco schelpen, sla, 100 gram pinda’s, 1 klein blikje tomatenpuree, 5 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal,

Verwarm de taco’s zoals staat aangegeven op de verpakking. Snij 1 kleine bloemkool in roosjes, kruid het met cajunkruiden. Bak in een hete koekenpan met wat olie de bloemkoolroosjes iets aan. Maak ondertussen de pinda-tomaatsalsa. Doe hiervoor in een keukenmachine 100 gram pinda’s, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 theelepel sambal en 5 eetlepels tomatenketchup. Laat de keukenmachine even draaien en de pinda-tomaatsalsa is klaar. Vul de tacoschelpen met wat sla, vervolgens met de gebakken bloemkoolroosjes en dan de pinda-tomaatsalsa erbij! Eet smakelijk!


2 reacties op “Taco’s met Bloemkool en Pinda-Tomaatsalsa

  1. De taco’s gaan ongeveer een minuut of 6 tot 8 minuten in de oven (voorverwarmd op 160 graden hetelucht). Zelf hebben we 4 taco’s gevuld met 300 gram bloemkool. Dit was dan ook voor 2 personen!

    Gr. Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel