Rijst-Noodles met Biefstuk en Peultjes

Rijst-Noodles met Biefstuk en Peultjes

Ingrediënten: rijst-noodles, 200 gram biefstuk, zout, peper, gemberpoeder, 1 teentje knoflook, 3 bosuien, 200 gram peultjes, 1 eetlepel balsamico azijn, 3 eetlepels zoete chilisaus,

Bereid de rijst noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij 200 gram biefstuk in reepjes, kruid het met zout, peper en gemberpoeder. Roerbak 1 minuut. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook, 3 in ringen gesneden bosui en 200 gram peultjes toe, bak kort mee. Voeg 1 eetlepel balsamico azijn en 3 eetlepels zoete chilisaus toe. Verwarm het geheel nog even en serveer met de rijst noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel