Rijst-Noodles met Biefstuk en Peultjes

Rijst-Noodles met Biefstuk en Peultjes

Ingrediënten: rijst-noodles, 200 gram biefstuk, zout, peper, gemberpoeder, 1 teentje knoflook, 3 bosuien, 200 gram peultjes, 1 eetlepel balsamico azijn, 3 eetlepels zoete chilisaus,

Bereid de rijst noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij 200 gram biefstuk in reepjes, kruid het met zout, peper en gemberpoeder. Roerbak 1 minuut. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook, 3 in ringen gesneden bosui en 200 gram peultjes toe, bak kort mee. Voeg 1 eetlepel balsamico azijn en 3 eetlepels zoete chilisaus toe. Verwarm het geheel nog even en serveer met de rijst noodles. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>