Rijst-Noodles met Biefstuk en Peultjes

Rijst-Noodles met Biefstuk en Peultjes
Ingrediënten: rijst-noodles, 200 gram biefstuk, zout, peper, gemberpoeder, 1 teentje knoflook, 3 bosuien, 200 gram peultjes, 1 eetlepel balsamico azijn, 3 eetlepels zoete chilisaus,

Bereid de rijst noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij 200 gram biefstuk in reepjes, kruid het met zout, peper en gemberpoeder. Roerbak 1 minuut. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook, 3 in ringen gesneden bosui en 200 gram peultjes toe, bak kort mee. Voeg 1 eetlepel balsamico azijn en 3 eetlepels zoete chilisaus toe. Verwarm het geheel nog even en serveer met de rijst noodles. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat