Wraps met Spinazie & Ossehaas

Wraps met Spinazie & Ossehaas
Ingredienten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 100 gram ossehaas, cajunkruiden, 300 gram spinazie, zout, peper, 150 ml rundvleesbouillon, 2 tortillawraps,

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 100 gram in reepjes gesneden ossehaas toe en kruid dit met cajunkruiden. Roerbak een minuut of 2, voeg vervolgens beetje bij beetje 300 gram spinazie toe. Als de spinazie geslonken is breng je het op smaak met zout en peper en voeg je 150 ml rundvleesbouillon toe. Breng het kort aan de kook en laat het geheel vervolgens op laag vuur ongeveer 20 minuten pruttelen. Verwarm 2 tortillawraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de tortillawraps met de spinazie en ossehaas en vouw ze dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat