Wraps met Spinazie & Ossehaas

Wraps met Spinazie & Ossehaas

Ingredienten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 100 gram ossehaas, cajunkruiden, 300 gram spinazie, zout, peper, 150 ml rundvleesbouillon, 2 tortillawraps,

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 100 gram in reepjes gesneden ossehaas toe en kruid dit met cajunkruiden. Roerbak een minuut of 2, voeg vervolgens beetje bij beetje 300 gram spinazie toe. Als de spinazie geslonken is breng je het op smaak met zout en peper en voeg je 150 ml rundvleesbouillon toe. Breng het kort aan de kook en laat het geheel vervolgens op laag vuur ongeveer 20 minuten pruttelen. Verwarm 2 tortillawraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de tortillawraps met de spinazie en ossehaas en vouw ze dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel