Quesadilla’s met Champignons en Kaas

Quesadilla's met Champignons en Kaas
Ingrediënten: 30 gram boter, 1 ui, 30 gram bloem, 250 ml melk, 100 gram geraspte kaas, peterselie, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, 4 tortilla wraps,

Verwarm de oven voor op 160 graden (hetelucht). Smelt 30 gram boter en fruit hierin 1 gesnipperde ui. Als de ui glazig is voeg je 30 gram bloem toe en bak je dit kort mee. Voeg beetje bij beetje 250 ml melk al roerende toe. Haal de saus van het vuur en roer er 100 gram geraspte kaas en peterselie naar smaak door. Bak 250 gram in plakjes gesneden champignons met 1 fijngehakt teentje knoflook tot het zacht is. Besmeer 4 tortilla wraps met de kaassaus. Schep op 2 ervan de champignons en leg de andere 2 tortilla wraps er op. Bak de quesadilla’s nog 5 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


4 reacties op “Quesadilla’s met Champignons en Kaas

  1. @Ineke Het heeft te maken met de wijze van het vouwen van de tortilla. een wrap is een rol, buritto is gevouwen als een enveloppe en een quesadilla is niet gevouwen en zijn 2 tortilla’s waar iets tussen is gesmeerd.

    Gr. Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat