Quesadilla’s met Champignons en Kaas

Quesadilla's met Champignons en Kaas

Ingrediënten: 30 gram boter, 1 ui, 30 gram bloem, 250 ml melk, 100 gram geraspte kaas, peterselie, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, 4 tortilla wraps,

Verwarm de oven voor op 160 graden (hetelucht). Smelt 30 gram boter en fruit hierin 1 gesnipperde ui. Als de ui glazig is voeg je 30 gram bloem toe en bak je dit kort mee. Voeg beetje bij beetje 250 ml melk al roerende toe. Haal de saus van het vuur en roer er 100 gram geraspte kaas en peterselie naar smaak door. Bak 250 gram in plakjes gesneden champignons met 1 fijngehakt teentje knoflook tot het zacht is. Besmeer 4 tortilla wraps met de kaassaus. Schep op 2 ervan de champignons en leg de andere 2 tortilla wraps er op. Bak de quesadilla’s nog 5 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


4 reacties op “Quesadilla’s met Champignons en Kaas

  1. Door de kaassaus zijn de quesadilla’s best machtig. De hoeveelheid saus is best veel, zodat je het er ook vrij dik opsmeerd.

    Gr. Anja

  2. @Ineke Het heeft te maken met de wijze van het vouwen van de tortilla. een wrap is een rol, buritto is gevouwen als een enveloppe en een quesadilla is niet gevouwen en zijn 2 tortilla’s waar iets tussen is gesmeerd.

    Gr. Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel