Taco’s met Rundvlees

Taco's met Rundvlees
Ingrediënten: 6 tacoschelpen, 300 gram rundvleesreepjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 2 tomaten, 125 ml zoete chilisaus, zout, peper, komijnpoeder, 4 plakjes cheddar cheese, sla,

Verwarm 6 tacoschelpen volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 300 gram rundvleesreepjes bruin. Als de rundvleesreepjes bruin zijn schep je het uit de pan. Bak in het achtergebleven braadvet 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesneden rode paprika. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaat en 125 ml zoete chilisaus toe. Breng op smaak met zout, peper en komijnpoeder. Laat het kort pruttelen. Voeg als laatste 4 plakjes cheddar cheese toe en laat dit al roerend smelten. Vul de tacoschelpen met wat sla en daarna met het rundvlees. Serveer eventueel met wat extra sla. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel