Taco’s met Rundvlees

Taco's met Rundvlees
Ingrediƫnten: 6 tacoschelpen, 300 gram rundvleesreepjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 2 tomaten, 125 ml zoete chilisaus, zout, peper, komijnpoeder, 4 plakjes cheddar cheese, sla,

Verwarm 6 tacoschelpen volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 300 gram rundvleesreepjes bruin. Als de rundvleesreepjes bruin zijn schep je het uit de pan. Bak in het achtergebleven braadvet 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesneden rode paprika. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaat en 125 ml zoete chilisaus toe. Breng op smaak met zout, peper en komijnpoeder. Laat het kort pruttelen. Voeg als laatste 4 plakjes cheddar cheese toe en laat dit al roerend smelten. Vul de tacoschelpen met wat sla en daarna met het rundvlees. Serveer eventueel met wat extra sla. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat