Zoetzuur Varkensvlees

Zoetzuur Varkensvlees
Ingrediënten: rijst, 250 gram nasivlees, 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel rijstwijn, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 1 ui, 1 gele paprika, 1 groene paprika, 3 augurken, 5 eetlepels water, 1 eetlepel rijstazijn, 5 eetlepels tomatenketchup, zout, peper,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Marineer 250 gram nasivlees met 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel rijstwijn en 1 eetlepel donkere basterdsuiker. Laat dit minstens 15 minuten marineren. Bak in hete olie het gemarineerde nasivlees tot het bruin is en schep het uit de pan. Bak in de achtergebleven olie 1 gesnipperde ui, 1 gesneden groene paprika, 1 gesneden gele paprika en 3 gesneden augurken. Roerbak dit ongeveer een minuut of 2. Voeg 5 eetlepels water, 1 eetlepel rijstazijn en 5 eetlepels tomatenketchup toe. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Laat het geheel 20 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat