Broodje Rollade met Satesaus

Broodje Rollade met Satesaus

Met een kleine rollade uit de aanbieding, wat champignons, ui en satesaus kan je een lekker broodje bouwen.

Ingrediënten: 3 ciabatini’s, 1 rollade, 1 ui, 50 gram champignons, satésaus,

Bak de rollade een avond van te voren rondom bruin en laat de rollade vervolgens in 40 minuten gaar worden op laag vuur met de deksel op de pan. Snij de rollade in plakjes. Verwarm de ciabatini’s volgens de aanwijzing op de verpakking net als de satésaus. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui en 50 gram in plakjes gesneden champignons tot beide zacht zijn. Verwarm de plakjes rollade mee. Beleg de ciabatini’s met de plakjes rollade, de ui en champignons en satésaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel