Broodje Rollade met Satesaus

Broodje Rollade met Satesaus
Met een kleine rollade uit de aanbieding, wat champignons, ui en satesaus kan je een lekker broodje bouwen.

IngrediĆ«nten: 3 ciabatini’s, 1 rollade, 1 ui, 50 gram champignons, satesaus,

Bak de rollade een avond van te voren rondom bruin en laat de rollade vervolgens in 40 minuten gaar worden op laag vuur met de deksel op de pan. Snij de rollade in plakjes. Verwarm de ciabatini’s volgens de aanwijzing op de verpakking net als de satesaus. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui en 50 gram in plakjes gesneden champignons tot beide zacht zijn. Verwarm de plakjes rollade mee. Beleg de ciabatini’s met de plakjes rollade, de ui en champignons en satesaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat