Gegratineerde Pastaschotel met Venkel

Gegratineerde Pastaschotel met Venkel

Ingrediënten: fusilli, zout, 1 venkel, 2 teentjes knoflook, 1 blik blokjes tomaat, 1 blokje groentebouillon, paneermeel, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Kook fusilli in kokend water met wat zout. Bak ongeveer 5 minuten in hete olie 1 grof gesneden venkel met 2 fijngehakte teentjes knoflook. Voeg 1 blik blokjes tomaat en 1 blokje groentebouillon toe. Laat het 10 minuten op laag vuur pruttelen. Giet de fusilli af en schep dit door de venkel. Schep alles in een ovenschaal. Strooi er paneermeel en geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel