Gegratineerde Pastaschotel met Venkel

Gegratineerde Pastaschotel met Venkel
Ingrediënten: fusilli, zout, 1 venkel, 2 teentjes knoflook, 1 blik blokjes tomaat, 1 blokje groentebouillon, paneermeel, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Kook fusilli in kokend water met wat zout. Bak ongeveer 5 minuten in hete olie 1 grof gesneden venkel met 2 fijngehakte teentjes knoflook. Voeg 1 blik blokjes tomaat en 1 blokje groentebouillon toe. Laat het 10 minuten op laag vuur pruttelen. Giet de fusilli af en schep dit door de venkel. Schep alles in een ovenschaal. Strooi er paneermeel en geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de oven. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat