Pizza Calzone met Spinazie, Artisjok en Ham

Pizza Calzone met Spinazie, Artisjok en Ham
Ingrediënten: 1 pak pizzadeeg met tomatensaus van AH, spinazie, artisjok, geraspte kaas, ham,

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Leg het pizzadeeg uit op een met bakpapier bekleede bakplaat. Bestrijk met de tomatensaus. Beleg de pizza vervolgens met plakken ham, spinazie (als je diepvries spinazie hebt dit eerst ontdooien!), en artisjok harten uit blik. Strooi er geraspte kaas over en klap vervolgens de pizza dicht. Druk de randjes goed aan. Zet de pizza ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat