Pizza Calzone met Spinazie, Artisjok en Ham

Pizza Calzone met Spinazie, Artisjok en Ham

Ingrediënten: 1 pak pizzadeeg met tomatensaus van AH, spinazie, artisjok, geraspte kaas, ham,

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Leg het pizzadeeg uit op een met bakpapier bekleede bakplaat. Bestrijk met de tomatensaus. Beleg de pizza vervolgens met plakken ham, spinazie (als je diepvries spinazie hebt dit eerst ontdooien!), en artisjok harten uit blik. Strooi er geraspte kaas over en klap vervolgens de pizza dicht. Druk de randjes goed aan. Zet de pizza ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel