Rijst met Broccoli en Paprika

Rijst met Broccoli en Paprika
Ingrediƫnten: rijst, 200 gram broccoli, 1 kipfilet, 2 rode uien, 1 rode paprika, zout, peper,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook ongeveer 200 gram roosjes broccoli beetgaar. Bak in een hete wok 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg als de kipfilet bruin is 2 gesnipperde rode uien en 1 gesneden rode paprika toe. Roerbak tot het zacht is. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de broccoli en rijst toe. Roerbak nog een paar minuten en serveer. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat