Rijst met Broccoli en Paprika

Rijst met Broccoli en Paprika

Ingrediënten: rijst, 200 gram broccoli, 1 kipfilet, 2 rode uien, 1 rode paprika, zout, peper,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook ongeveer 200 gram roosjes broccoli beetgaar. Bak in een hete wok 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg als de kipfilet bruin is 2 gesnipperde rode uien en 1 gesneden rode paprika toe. Roerbak tot het zacht is. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de broccoli en rijst toe. Roerbak nog een paar minuten en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel