Mie met Peultjes

Mie met Peultjes
Ingrediënten: mie, 1 teentje knoflook, 1/2 eetlepel ketoembar, 1 /2 eetlepel gemberpoeder, 200 gram peultjes, 1 rode peper, 2 eetlepels oestersaus, 3 eetlepels vissaus, 1 eetlepel suiker, 125 gram taugé, 1 eetlepel koriander, 50 gram cashewnoten,

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 fijngehakt teentje knoflook met 1/2 eetlepel ketoembar en 1/2 eetlepel gemberpoeder. Voeg vervolgens 200 gram peultjes toe en roerbak dit ongeveer 5 minuten. Voeg 1 rode peper (fijngesneden en ontdaan van zaadjes), 2 eetlepels oestersaus, 3 eetlepels vissaus en 1 eetlepel suiker toe. Roerbak 1 minuut. Dan kan er 125 gram taugé bij en weer 1 minuut roerbakken. Giet de mie af en roer dit door de peultjes samen met 1 eetlepel fijngehakte koriander en 50 gram cashewnoten. Goed doorwarmen. Eet Smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat