Mie met Peultjes

Mie met Peultjes

Ingrediënten: mie, 1 teentje knoflook, 1/2 eetlepel ketoembar, 1 /2 eetlepel gemberpoeder, 200 gram peultjes, 1 rode peper, 2 eetlepels oestersaus, 3 eetlepels vissaus, 1 eetlepel suiker, 125 gram taugé, 1 eetlepel koriander, 50 gram cashewnoten,

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 fijngehakt teentje knoflook met 1/2 eetlepel ketoembar en 1/2 eetlepel gemberpoeder. Voeg vervolgens 200 gram peultjes toe en roerbak dit ongeveer 5 minuten. Voeg 1 rode peper (fijngesneden en ontdaan van zaadjes), 2 eetlepels oestersaus, 3 eetlepels vissaus en 1 eetlepel suiker toe. Roerbak 1 minuut. Dan kan er 125 gram taugé bij en weer 1 minuut roerbakken. Giet de mie af en roer dit door de peultjes samen met 1 eetlepel fijngehakte koriander en 50 gram cashewnoten. Goed doorwarmen. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel