Cafetaria ‘t Hoekje in Veenendaal

frikandel speciaal patat stoofvlees

Soms heb je echt geen zin om achter de potten en pannen te staan en dan wordt het eens makkelijk. Daarom friet gehaald bij ‘t Hoekje. Michel nam een patat pinda en een berenhap met pindasaus. Zelf koos ik voor een frikandel speciaal en een patat stoofvlees. Ook lekker.

Cafetaria ‘t Hoekje
Gortstraat 47
3905 BC Veenendaal
Tel: 0318-510946


Één reactie op “Cafetaria ‘t Hoekje in Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel