Geglaceerd Varkenshaasje met Balsamico

Geglaceerd Varkenshaasje met Balsamico
Ingrediƫnten: 2 eetlepels olie, 2 eetlepels gedroogde basilicum, 1 theelepel mosterd, 1 eetlepel honing, 75 ml balsamico azijn, zeezout, 2 varkenshaasjes, 2 takjes rozemarijn, 1 prei,

Maak een marinade van 2 eetlepels olie, 2 eetlepels gedroogde basilicum, 1 theelepel mosterd, 1 eetlepel honing, zeezout, en ongeveer 75 ml balsamico azijn. Marineer hierin 2 varkenshaasjes. Laat dit minstens 1 uur marineren, liefst langer. Bak de varkenshaasjes rondom bruin in hete boter. Doe in de pan 1 in grove stukken gesneden prei en 2 takjes rozemarijn. Overgiet met de balsamico marinade. Zet de pan in de voorverwarmde oven op 120 graden voor ongeveer 35 minuten. Serveer met gebakken aardappeltjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel