Ciabattini Cheese Burger

Ciabattini Cheese Burger
Ingrediënten: 3 ciabattini broodjes, 3 hamburgers, sla, ui, curry, mayonaise, cheddar cheese,

Bak de ciabattini broodjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de hamburgers bruin en doe in het braadvet 1 gesnipperde ui erbij. Als de hamburgers bruin zijn leg je op elke hamburger 1 plakje cheddar cheese. Laat de cheddar cheese smelten, eventueel met de deksel op de pan. Snij de ciabattini’s open en beleg ze met sla, leg hierop de ‘cheese burger’ en maak het af met de gebakken ui, curry en mayonaise. Zo creëer je een luxe cheese burger.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat