Ciabattini Cheese Burger

Ciabattini Cheese Burger

Ingrediënten: 3 ciabattini broodjes, 3 hamburgers, sla, ui, curry, mayonaise, cheddar cheese,

Bak de ciabattini broodjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de hamburgers bruin en doe in het braadvet 1 gesnipperde ui erbij. Als de hamburgers bruin zijn leg je op elke hamburger 1 plakje cheddar cheese. Laat de cheddar cheese smelten, eventueel met de deksel op de pan. Snij de ciabattini’s open en beleg ze met sla, leg hierop de ‘cheese burger’ en maak het af met de gebakken ui, curry en mayonaise. Zo creëer je een luxe cheese burger.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel