Pasta met Tomaat, Chorizo en Doperwten

Pasta met Tomaat, Chorizo en Doperwten
Ingrediƫnten: farfalle, zout, 100 gram chorizo, 1 ui, 3 zongedroogde tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 150 gram diepvries doperwten, 100 ml runderbouillon,

Kook de farfalle in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok met een klein beetje olie 100 gram in kleine blokjes chorizo en 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 3 fijngehakte zongedroogde tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 150 gram diepvries doperwten en 100 ml runderbouillon toe. Zet het geheel op een lager vuur en laat het 10 minuten pruttelen. Serveer de saus met de farfalle. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat