Pasta met Tomaat, Chorizo en Doperwten

Pasta met Tomaat, Chorizo en Doperwten

Ingrediënten: farfalle, zout, 100 gram chorizo, 1 ui, 3 zongedroogde tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 150 gram diepvries doperwten, 100 ml runderbouillon,

Kook de farfalle in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok met een klein beetje olie 100 gram in kleine blokjes chorizo en 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 3 fijngehakte zongedroogde tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 150 gram diepvries doperwten en 100 ml runderbouillon toe. Zet het geheel op een lager vuur en laat het 10 minuten pruttelen. Serveer de saus met de farfalle. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel