Fond & Fumet in Marke

Fond & Fumet - Marke

Na de receptie ter ere van wiellerronde Gent-Wevelgem in Hotel Cortina, waar ze overigens heerlijke kleine broodjes serveren, zijn we met Christiaan en Marian naar Fond & Fumet gegaan. Een klein en gezellig restaurant in Kortrijk-Marke. Vooraf werd ons een aperitief aangeboden van het huis een soepje van tomaten, prei, bieslook en een klein beetje room. Alle 4 waren we eensgezind en kozen als voorgerecht pata negra en als hoofdgerecht chateaubriand ‘meritus‘ met handgedraaide béarnaise en verse frietjes. Toe koffie en thee. Zeker een aanrader als je in de buurt van Kortrijk bent!

Fond & Fumet
Rekkemsestraat 224-226
8510 Marke België
Tel: (0032)(0)56-421900


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel