Fond & Fumet in Marke

Fond & Fumet - Marke
Na de receptie ter ere van wiellerronde Gent-Wevelgem in Hotel Cortina, waar ze overigens heerlijke kleine broodjes serveren, zijn we met Christiaan en Marian naar Fond & Fumet gegaan. Een klein en gezellig restaurant in Kortrijk-Marke. Vooraf werd ons een aperitief aangeboden van het huis een soepje van tomaten, prei, bieslook en een klein beetje room. Alle 4 waren we eensgezind en kozen als voorgerecht pata negra en als hoofdgerecht chateaubriand ‘meritus‘ met handgedraaide béarnaise en verse frietjes. Toe koffie en thee. Zeker een aanrader als je in de buurt van Kortrijk bent!

Fond & Fumet
Rekkemsestraat 224-226
8510 Marke België
Tel: (0032)(0)56-421900


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat