Il Basilico in Waregem

Il Basilico - WaregemOp naar een korte midweek België. Woensdag is de wiellerronde Gent-Wevelgem waar we speciale kaarten voor hadden. Om lekker uitgerust te zijn zijn we eerder richting België vertrokken. Samen met Christiaan en Marian zijn we gaan eten bij Il Basilico in Waregem. Ik en Christiaan hadden beide lasagne van het huis. Michel en Marian kozen voor de trio van pasta, ravioli met spinazie en gorgonzolasaus, lasagne en canneloni. Reserveren is gewenst. De gerechten waren voor allemaal goed bevallen!

Il Basilico
Markt 35
8790 Waregem België
Tel: (0032)(0)56-606584


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat