Il Basilico in Waregem

Il Basilico - WaregemOp naar een korte midweek België. Woensdag is de wiellerronde Gent-Wevelgem waar we speciale kaarten voor hadden. Om lekker uitgerust te zijn zijn we eerder richting België vertrokken. Samen met Christiaan en Marian zijn we gaan eten bij Il Basilico in Waregem. Ik en Christiaan hadden beide lasagne van het huis. Michel en Marian kozen voor de trio van pasta, ravioli met spinazie en gorgonzolasaus, lasagne en canneloni. Reserveren is gewenst. De gerechten waren voor allemaal goed bevallen!

Il Basilico
Markt 35
8790 Waregem België
Tel: (0032)(0)56-606584


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel