Karbonade met Pittige Saus

Karbonade met Pittige Saus

Ingrediënten: 2 haaskarbonade, 3 teentjes knoflook, tijm, rozemarijn, zout, peper, 1 ui, 1 rode paprika, 1 rode peper, 250 gram kastanjechampignons, 1 eetlepel suiker,

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Vet een ovenschaal in met olie. Leg hier in 2 haaskarbonades, 3 teentjes knoflook, takjes tijm, wat rozemarijn blaadjes, zout en peper. Besprenkel met olie. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de oven.

Voor de saus bak je 1 gesnipperde ui, 1 rode paprika en 1 fijngehakte rode peper tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe en bak dit mee tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blikje tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker, zout en peper toe. Laat het 10 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer de karbonades met de saus. Eet smakelijk!

2 gedachten over “Karbonade met Pittige Saus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>