Karbonade met Pittige Saus

Karbonade met Pittige Saus

Ingrediënten: 2 haaskarbonade, 3 teentjes knoflook, tijm, rozemarijn, zout, peper, 1 ui, 1 rode paprika, 1 rode peper, 250 gram kastanjechampignons, 1 eetlepel suiker,

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Vet een ovenschaal in met olie. Leg hier in 2 haaskarbonades, 3 teentjes knoflook, takjes tijm, wat rozemarijn blaadjes, zout en peper. Besprenkel met olie. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de oven.

Voor de saus bak je 1 gesnipperde ui, 1 rode paprika en 1 fijngehakte rode peper tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe en bak dit mee tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blikje tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker, zout en peper toe. Laat het 10 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer de karbonades met de saus. Eet smakelijk!


2 reacties op “Karbonade met Pittige Saus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel