Karbonade met Pittige Saus

Karbonade met Pittige Saus
Ingrediënten: 2 haaskarbonade, 3 teentjes knoflook, tijm, rozemarijn, zout, peper, 1 ui, 1 rode paprika, 1 rode peper, 250 gram kastanjechampignons, 1 eetlepel suiker,

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Vet een ovenschaal in met olie. Leg hier in 2 haaskarbonades, 3 teentjes knoflook, takjes tijm, wat rozemarijn blaadjes, zout en peper. Besprenkel met olie. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de oven.

Voor de saus bak je 1 gesnipperde ui, 1 rode paprika en 1 fijngehakte rode peper tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe en bak dit mee tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blikje tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker, zout en peper toe. Laat het 10 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer de karbonades met de saus. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


0 reacties op “Karbonade met Pittige Saus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat