Nasi met Saté

Nasi met Saté

Ingrediënten: 1 kipfilet, zout, peper, 3 eetlepels ketjap manis, 100 gram reepjes ham, 1 ui, 1 wortel, 1 teentje knoflook, 1 prei, 2 eetlepels ketoembar, 2 eetlepels laos, 2 zakjes Lassie Wokklaar zilvervliestrijst,

Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin in hete olie. Breng op smaak met zout, peper en 3 eetlepels ketjap manis. Voeg 100 gram reepjes ham toe. Roerbak een minuut of 2 mee. Schep de kipfilet en ham uit de pan. Bak in de achtergebleven olie 1 gesnipperde ui, 1 in plakjes gesneden wortel en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe. Voeg 2 eetlepels ketoembar en 2 eetlepels laos toe. Roerbak nog een minuut of 2. Voeg 2 zakjes Lassie Wokklaar zilvervliestrijst toe. Roerbak nog 5 minuten. Serveer met saté en pindasaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel