Chocolate Cookies

Chocolate Cookies

Ingrediënten: 250 gram boter, 200 gram donkere basterdsuiker, 160 gram suiker, 3 eieren, 300 gram bloem, 2 theelepels baking soda (bicarbonaat), 60 gram cacaopoeder, 250 gram pure chocolade,

Verwarm de oven voor op 150 graden. Mix 250 gram boter met 200 gram donkere basterdsuiker en 160 gram suiker tot een gladde massa. Voeg een voor een 3 eieren toe. Voeg vervolgens 300 gram bloem, 2 theelepels bicarbonaat en 60 gram cacaopoeder toe en mix het tot een goed beslag. Hak 250 gram pure chocolade tot grove stukken en spatel dat door het beslag. Draai van het beslag kleine balletjes, ongeveer ter grootte van een pingpongbal en druk ze plat op een goed ingevette bakplaat (of een bakplaat belegd met een siliconenmat). Zet de bakplaat ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de koekjes afkoelen op een rooster. Wij hadden genoeg beslag voor 45 koekjes. Smul ze!


1 reactie op “Chocolate Cookies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel