Chocolate Cookies

Chocolate Cookies
Ingrediënten: 250 gram boter, 200 gram donkere basterdsuiker, 160 gram suiker, 3 eieren, 300 gram bloem, 2 theelepels baking soda (bicarbonaat), 60 gram cacaopoeder, 250 gram pure chocolade,

Verwarm de oven voor op 150 graden. Mix 250 gram boter met 200 gram donkere basterdsuiker en 160 gram suiker tot een gladde massa. Voeg een voor een 3 eieren toe. Voeg vervolgens 300 gram bloem, 2 theelepels bicarbonaat en 60 gram cacaopoeder toe en mix het tot een goed beslag. Hak 250 gram pure chocolade tot grove stukken en spatel dat door het beslag. Draai van het beslag kleine balletjes, ongeveer ter grootte van een pingpongbal en druk ze plat op een goed ingevette bakplaat (of een bakplaat belegd met een siliconenmat). Zet de bakplaat ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de koekjes afkoelen op een rooster. Wij hadden genoeg beslag voor 45 koekjes. Smul ze!

This recipe is also available in english!


1 reactie op “Chocolate Cookies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat