Cordon Bleu

Cordon Bleu

Vandaag heeft Britt in de keuken gestaan. Zij heeft zelf cordon bleu’s gemaakt. Erbij een salade en ovenfrietjes

Ingrediënten: schnitzel, zout, peper, ham, kaas, ei, bloem, paneermeel,

Bestrooi de schnitzels met zout en peper. Beleg de schnitzel met kaas en ham. Vouw dicht en steek vast met cocktailprikkers. Haal de ‘cordon bleu’s’ door de bloem, vervolgens door een geklutst ei en als laatste door paneermeel. Bak de cordon bleu’s om en om bruin in de hete boter. Zet vervolgens de pan ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven zodat het ook van binnen goed gaar wordt. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel