Cordon Bleu

Cordon Bleu
Vandaag heeft Britt in de keuken gestaan. Zij heeft zelf cordon bleu’s gemaakt. Erbij een salade en ovenfrietjes

Ingrediënten: schnitzel, zout, peper, ham, kaas, ei, bloem, paneermeel,

Bestrooi de schnitzels met zout en peper. Beleg de schnitzel met kaas en ham. Vouw dicht en steek vast met cocktailprikkers. Haal de ‘cordon bleu’s’ door de bloem, vervolgens door een geklutst ei en als laatste door paneermeel. Bak de cordon bleu’s om en om bruin in de hete boter. Zet vervolgens de pan ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven zodat het ook van binnen goed gaar wordt. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat